torsdag 23. august 2012

Yellow

makes me happy!
Hva med deg, kan du like gult?10 kommentarer:

 1. Ikke det at jeg ikke liker gult, men det er en farge jeg ikke kommer på å bruke.

  SvarSlett
 2. Ja, faktisk mer og mer. Før var det nei til gult (hvorfor?). Det er nesten en unison enighet om at en ikke skal bruke gult, men jeg tror det vil endre seg. Veldig fine "gule" bilder! Yellow makes me happy too! Anne

  SvarSlett
 3. Jeg har lenge sett at det er en farge som gjør meg GLAD! men sånn på hjemmebane mangler den nok av en eller annen merkelig grunn. Vanskelig å innrede med på en måte...

  SvarSlett
 4. Gul er ved at være in igen både i boligen og i modetøjet, men det er ikke en farve, jeg bruger :-) De gule roser er skønne og stolene bliver man glad af at kigge på! Ha' en dejlig weekend, Elisabeth!

  SvarSlett
 5. GULT ER KULT!
  Jeg har alltid likt gult, jeg. Og hver gang jeg går med gult, får jeg komplimenter......men det er en stund siden nå...... I de siste åra har det gule gått mot orange/oker.
  Nå har jeg tittet på flere bilder fra New York. Skal si dere har opplevd masse der. Man får igrunnen aldri nok, så man må tilbake!
  Akurat nå er det helg (litt jobb i morra men jeg kjenner det er helg nå) Klem

  SvarSlett
 6. Jeg elsker gult, men jeg ble litt satt ut av de stolene der. Hvorfor vet jeg ikke. Sikkert ikke nødvendig å vite heller. :D

  SvarSlett
 7. Om jeg liker gult? It's complicated.

  Jeg elsker gult, om det er rent, klart, energigivende gult. Likevel har jeg ikke et eneste gult klesplagg eller gule sko, ingen ting i mitt hjem er gult, verken møbler eller detaljer. Ikke så mye som en gul bakstebolle.

  Men jeg elsker gult.

  SvarSlett
 8. I passende doser :-)
  Ha en fin dag
  Mormor

  SvarSlett
 9. Ja, den fargen oser energi, syns jeg - en riktig så gladfarge!
  Har malt all-roomet her i 1 etg (på Villa'n) i typisk italiensk gult, men dessverre "får jeg ikke til rommet" - så den må nok males om til mere muldvarpd/vanilje type farger, som jeg finner mye lettere å jobbe med.
  Fant faktisk akkurat idag - inspirasjon og ide til nye fargekombinasjoner til det rommet, så det blir nok malt til høsten.

  Men, ja - jeg liker fremdeles gult, for det !

  God kveld søte deg, utrolig morsomme bilder du her har tatt - you go girl :)

  SvarSlett
 10. JA gult er kult:-)) Eg drøymer om eit gult kjøkken av den litt retrogammeldagse stilen - tenk på det da - ein gyllen tekopp og ein sommareleg frukost på eit slikt kjøkken:-)) Klem

  SvarSlett