lørdag 4. februar 2012

Ordlek

Spiller du Wordfeud?

Det digitale bokstavspillet a la Scrabble opptar meg. Har lastet ned gratisversjonen av WF-spillet, på den nye mobilen min. I "krig" med andre ordelskere, leker jeg med ord. Jeg er blitt hekta. Never a dull moment.
Det kjekke er at dette kan spilles over alt. Fra en mobiltelefon til en annen. På do for eksempel, eller mens potetene koker. Ler.

Nå grubler jeg på hvilke ord som har w og c i seg. Det gir nemlig uttelling på poengene å få til slike ord. Ordet tweed for eksempel. Og visste du at lortand er et ord som godtas i WF? Ikke sant, "Siven" og "Ingatopp"?

Jeg tenker lite strategi i spillet mitt, fersking som jeg er. Antagelig handler dette om en blanding av ordforråd og flaks. Men moro er det.

Har du lyst på en match, gi meg profilnavnet ditt da vel. Jeg inviterer gjerne til en runde.

8 kommentarer:

 1. Det er spændende at se, hvor mange der elsker Wordfeud - jeg har ikke prøvet selv endnu, men vi har spillet meget Scrabble og holder meget af at lege med ord. Jeg kan tænke mig, at kartoflerne(poteterne) er i fare for at koge ud :-)
  Ønsker dig en fin lørdag med masser af sjove ord!

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne spelt med deg - men så langt har eg altså ikkje komt på den nye mobilen enda...kanskje ein annan dag. Ha fin laurdag og klem:-))

  SvarSlett
 3. Jeg kjenner litt på bitterhet nå..jeg har en praktisk telefon. Sånn som tåler støt og vann og støv og lava ( litt usikker på det siste) Men den kan ikke brukes til gøye ting som WF..som kanskje er et spill jeg helt sikkert elsker! Bitterheten eter meg opp..kan ikke si mer nå
  Ha fin WF helg.
  ;-)

  SvarSlett
 4. Hei Elisabeth. Jeg spiller også under navnet Molton Brown og tar gjerne en runde med deg.....jeg er heller ikke noen ekspert, men synes det er kjekt.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Så moro at du akkurat skriver om dette !
   Har fått på mail en "Invitasjon" fra en venninne (som alltid er inne på det siste på nett) om å være med på spill....ehhh...jeg ante jo ikke hva dette var, før NÅ !

   Du er en hjelpende infoengel, Elisabeth, nå slippet jeg å se ut som en dust som ikke vet hva dette er når jeg møter henne til uken, samt...satser på at hun ikke leser din blogg...hehehe...for hvis så - er jeg herved avslørt !

   Kommet oss vel hjem til Tjøme, etter utrolige hektiske døgn..puuuh...så helgen skal bare være HELT ROLIG med ingen planer på agendaen ! Det er jo sååå kaldt her..brrrr...men, tror det var meldt "varmere" alt imorgen, håper inderlig det:)

   Har du vårt på fotokurset ennå? spent på å lese om det, da vettu;)

   Ciao og god helg kjære deg !

   Slett
 5. Har vært hekta på Wf ja, been there!
  det har begynt å avta litt, trenger nok nye utfordringer!
  spiller gjerne mot deg, heter det samme som på bloggen:)

  SvarSlett
 6. Sorry. Kan ikke spille med deg. Har dinosaurtelefon, mobil, men ikke med apper og sapper.
  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 7. profilnavn: fjellcoachen og jeg er en fersking i WF men ikke i scrabble :-)

  SvarSlett