onsdag 29. februar 2012

Bull

Min venninne har en hund. Hunden "Bull". En Staffordshire Bullterrier. En kraftkar av en turbopropp.
Den er en raring. Den har personlighet.På en måte er "Bull" en blanding mellom hund og menneske. Hundens eiere mener den forstår det meste. Den har mange ulike ansiktsutrykk. Alt fra sørgelig, overlegen, forskrekket og glad.
Bull er ei skikkelig vaktbikkje som bjeffer illsint når det ringer på døra. I det samme døra åpnes, er han som et lam som logrer hjertelig med hele den lille hundekroppen. Dessuten har han en formening om at gjestene som kommer på besøk trenger en real slikkevask på beina. Akkurat det siste kan jeg spare meg for.Nå er "Bull" i ferd med å bli en aldrende kar. Tolv år, distingvert grålig og med gullinnsprøytninger i ryggen. Litt mer krank i skroget, og med økt behov for en ettermiddagshvil eller tre. Men like morsom, rar og kjærlig mot menneskene han omgis med. Glad for at jeg kjenner deg, "Bullemann"!

6 kommentarer:

 1. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Hvor er hunden sød.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlett
 2. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Hvor er hunden sød.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlett
 3. Looks like a very contented dog!

  SvarSlett
 4. Sikke dejlige billeder du har taget af Bulle - han er vist en stor personlighed :-) Og med Guld i ryggen har han forhåbentlig nogle gode år uden gigtsmerter foran sig.
  Hav en dejlig fridag, Elisabeth. Jeg håber, du har nået at få solen at se.

  SvarSlett
 5. Jeg må småle litt for var forelska i en som het Bill en gang, og jammen har de noe felles å...

  Det sies at hunden er menneskets beste venn, og det vet jeg alt om, vokste opp med retriver og du og du det var en god venn. Skulle ønske vi hadde hatt muligheter for hund nå også, men alt for mye på farten og jobb desverre, kanskje en gang...

  SvarSlett
 6. alle hunder har personlighet.. noen er elskelig.. andre ikke.. denne karen hadde lagt meg ned sammen med : ) tror han er en godklump : )

  flotte bilder..

  SvarSlett