søndag 22. januar 2012

Søndag med hvitt på

Lørdag snødde det. Hele dagen lavet det ned våte, tunge snøfiller. Sur vind fra øst, minus halv grad og tett snødrev, gjorde kjøreforholdene utfordrende.

Patriarken og jeg tok en biltur opp til hjembyen min, fordi vi skulle på sykebesøk til en tante. På hjemveien havnet vi oppi snøkaos på E18, hovedveien mellom fylkene. I 3 (!) timer ble vi sittende i kø. Uten mulighet til å komme hverken fram eller tilbake.
Årsaken til det hele var en østeuropeisk trailer med dårlige dekk. Den hadde blitt stående på tvers i veibanen. Brøytemannskap, redningsbil og politi slet med å komme fram, pga tett i tett med biler.
Godt jeg hadde strikketøyet med, og at radio og varmeapparat som funket.I dag ville jeg ut å gå. Det var hvitt der ute. Hvitt som i vinter.


Straks middag her i huset. I dag står hjemmelagde kjøttkaker og kålstuing på menyen. For ikke å forglemme rørte tyttebær. God kveld!

6 kommentarer:

 1. Det er kjedelig i kø.men,som du sier: du var riktig utrustet til venting!
  Fine vinterbilder..det kom litt her også.Vakkert.
  Ha fin søndagskveld
  Klem sørfra..

  SvarSlett
  Svar
  1. Flotte vinterbilder du har tatt idag ;)
   Hyggelig å se, skal hjem en tur til Norge i Februar, tro om snøen ligger til da?

   Kø i 3 timer, er leeeenge og litt kjedelig, godt strikketøyet var med, kan tenke meg "gaven" vokste litt, da ja...thiiii ;))

   Bar asfalt her - så fremdeles sko værei England også...liker det jeg, vettu - ønsker deg en flott ny UKE.

   Slett
 2. Åååå....jeg vil og ta fine bilder og vise frem nydelig vintervær.....det jeg har å vise frem er grønn, våt og ekkel plen og tunge grå regnskyer....

  SvarSlett
 3. Åh sikke en ubehagelig oplevelse, at I sad i kø i 3 timer! Godt du havde dit strikketøj med, og jeg håber, I kunne holde varmen.
  Sikke skønne billeder, du viser! Her fik vi årets første sne i går, og nu er det frostvejr. Klem

  SvarSlett
 4. Nydelig bilder og strikketøy har man da alltid........, nei, ikke alltid, noen ganger er det bok eller hekletøy. Og så har vi "bilquilt", quliten som ligger i bilen og bare kommer inn for vask.
  Kjekk å ha (både i kø og ved andre "høve")

  Godt det ikke var lengre å sitte i kø. Det er forbasket kjedelig selv om man holder seg varm og har noe å holde på med.
  Ha en fin mandag.

  SvarSlett
 5. Huff...kø, ikke gøy i det hele tatt, tærer på min tålmodighet vertfall! Men akk så lite å gjøre med..
  Fine bilder, vi er velsignet med snø også i Stavanger akkurat nå..blir nok en aketur på minsten i ettermiddag ( så får jeg litt tid på sofaen..hehe..feber er ikke gøy!).

  Ha en god uke!

  SvarSlett