fredag 9. desember 2011

Til å spise opp



Kan det bli stort mer førjulssjarmerende enn dette? Neppe. Loves it!

Får meg til å tenke tilbake til tiden som var. Da jentene våre var små. To snupper med 20 mnd mellomrom. Pseudotwins. Førjulstida med barn i huset er noe for seg. Forventning og forberedelser. Spenning og glede.
Nå gleder jeg meg til studentsnuppene igjen fyller huset med latter, spas og hele sitt nærvær.

4 kommentarer:

 1. Herlig snutt....kjekt å få barna hjem til jul. I år blir det bare Studenten som kommer, Revisoren skal feire jul i Karibien med kjæresten som er et år på seilas....noen ganger, og spesielt i julen, skulle jeg også ønsket at de fortsatt var barn.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Åhh, denne var søt, og så skjønne døtre han Jamie hadde !

  Ja, dette så da lett ut å lage, men aldri tenkt at man kunne ta noe frukt i røren..?! Hmm, kanskje dette må prøves ut?

  Ha en fin dag, og jeg kom meg vel hjem, dog etter en mindre hyggelig kjøretur fra Oslo til Tjøme i går natt, deler av turen var rett og slett for mye vinter/blåst/regn/lett storm og gikk i en fil på motorveien i 80 KM !! Men, da vi endelig kom hjem, IKKE noe snø på Tjøme....

  SvarSlett
 3. Mat? venter litt, jeg. Men han er nå søt da. Nydelige unger også.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. det er jo helten min jo :D.. å så stor ungene er blitt da : )) pleide å følge alle programmene på tv.. blar stadig i kokebøkerne hans.. den som sitter desidert best er bryllupsreise spagettien.. med sjømat.. vi blir aldri lei av den : )

  er det ikke litt rart når jentene er borte ? jeg går rundt meg selv når snuppa er hos faren.. er så stille og tomt her da : )

  ha en finfin helg og kos deg så mye du bare kan : )

  SvarSlett