tirsdag 15. november 2011

Tirsdagstorsk med Middelhavsvri

Jeg er stadig på leit etter lettvinte og gode fiskeoppskrifter. I dag komponerte jeg min egen. (Nok til 2 pers.)

Sådan!

4 biter frosne torskefilet oppi ildfast form
1 ts pesto på hver filet
1 fennikel, 1 gulrot, 1/2 squash, 1/2 paprika, litt purre kuttes i små biter
1 boks hakkete hermetiske tomater.
Legg alt rundt og over fisken.
1 dæsj olivenolje og litt skvisa sitron/lime helles over
salt og pepper
Dryss over finhakka sort oliven





Stek ved 200 grader 1/2 time.

Server med ris, potet eller spis det som det er. Velbekomme!



8 kommentarer:

  1. Elsker lettvinte oppskrifter - og denne virket super enkel og såååå veldig goood ut !
    For ikke å snakke om SUNT - wow

    Takk for fisketips, det trenger man alltids :)

    Husk, HVIS du har anledning og er i Toscana første helgen i mai - så har Arezzo stort, flott antikk marked, super GØY å titte på ;)

    Akkurat kommet hjem fra Tai chi - og føler meg så avslappet i hele kroppen, deilig - nå en stor kopp te - ciao

    SvarSlett
  2. Dette så godt ut, skal prøve det!!!!
    Takk for sist :-)
    Vi feirer Hanna som er 11 år idag....:-)

    Klem fra Kristin og Anne

    SvarSlett
  3. Låner den oppskriften til mappen min jeg, tror jeg.
    Fisk er deilig og man kommer fort til kort i oppfinnsomheten sin.

    Ha en fin kveld

    SvarSlett
  4. Delikat og sikkert godt - artig å prøve seg fram litt på eiga hand og finne opp nye ting.

    Klem

    SvarSlett
  5. det ser nydelig ut.. fikk lyst å prøve den..

    ha en fin kveld.

    SvarSlett
  6. Hvis du skulle ha byttet ut tomater med noe, hva ville du valgt da? Du skjønner, jeg fikk ei nei-matliste i vår, der bla tomat står, og så er jeg så glad i denne type mat....

    SvarSlett
  7. Det ser lækkert ud, selv jeg ikke selv er fiskespiser. Spændende at du laver nye opskrifter! Og fisk er jo sundt og fyldt med gode ting, vi har godt af.

    SvarSlett
  8. Tja, si det Fjellcoach.
    Forsøk å putte mer av de andre grønnsakene oppi istedet, pluss litt grønnsaksbuljong. Da får du mer væske - noe ellers tomatene er fulle av.

    Biter av broccoli, spinat, sukkererter, hakket stangselleri kan gjerne brukes. Bare fantasien setter begrensninger. Men fennikel er et must. Nydelig sammen med fisk.
    Lykke til!

    SvarSlett