fredag 21. oktober 2011

Lønsj

Stort enklere kan det vel knapt gjøres:

Kok havregrøt med vann og noen rosiner. Hell over i bolle. Hell på litt fløtemelk. Strø over tørket aprikos, cottage cheese og rørte blåbær. Velbekomme!


9 kommentarer:

  1. Vet du? For meg ble dette en sånn lønsj jeg får hvis jeg skal straffes! ;-) Herlig at vi er så forskjellige!

    SvarSlett
  2. Det lyder sundt og meget, meget lækkert! Og synet er også rigtig flot med de tre farver mod hinanden :-) God weekend til dig, Elisabeth!

    SvarSlett
  3. Kunne nesten vært en desert dette her, så da veldig fristende ut !

    Flink du er - og kanskje sunt også?

    Her blir det restemiddag på meg ikveld, og gressenke litt over ukes tid - så gjett om jeg skal strikke om kveldene - thiii !

    God helg !

    Ciao

    SvarSlett
  4. Du, jeg er litt opptatt av tallerkenen din....det ligner så veldig på mitt første hverdagsservise som jeg kjøpte i 1980. Kan det stemme at det er så gammelt?

    Ha en fin helg.

    SvarSlett
  5. Vet ikke hvor gammelt det er fru Tunheim. Arvet det fra svigers denne sommeren. Heter "Karelia", er finsk og fra Arabia.

    SvarSlett
  6. Sikkert godt! ikke helt meg..men jeg blir så imponert over kreative lunsjer som dette!

    Ha en flott lørdag Elisabeth!

    SvarSlett
  7. nå bytter jeg gladelig ut frokostblandinga og yoghurten.. cottage cheese it is ! takk for tips : )

    og god helg ..

    SvarSlett
  8. Havregrøt er bare super mat! Så utrolig enkelt og godt! Barna mine er som ville dyr når jeg lager det. Jeg dropper riktignok fløten ;-)
    Fin lørdag til deg :-)

    SvarSlett