onsdag 31. august 2011

Siste kveld med gjengen

I morgen setter hun seg på flyet. Mellomste.

De siste dagene har hun pakket kofferter, tatt avskjed med venner og gjort nødvendige forberedelser til kommende år i Polen. Til studiene hun har jobbet så målretta for å komme inn på.
Nå er tida her. Til å avslutte noe, og begynne noe annet.

I kveld har vi sittet rundt bordet sammen. Delt noen timer med god mat og god prat.
Det vil gå noen måneder før du sitter rundt bordet vårt igjen. Du godvakre jenta vår. Ikke glem at plassen her vil alltid være åpen for deg.8 kommentarer:

 1. Så koselig dekket bord. Ja, kan tenke meg dette er rart for både dere og henne - ønsker henne all lykke til ;)

  SvarSlett
 2. Vemodig men sammtidig fint - Å se at barna når de mål de setter seg er vel noe av det fineste en som foreldre kan oppleve. Ønsker henne masse lykke til på sin veg:-))

  Klem fra Hadeland:-)

  SvarSlett
 3. Pøj pøj til din store pige - hvor er det spændende for hende! Og mon ikke I rejser ned til Polen og besøger hende ind imellem?
  Ønsker dig en dejlig dag, kære Elisabeth.

  SvarSlett
 4. Jeg ble nesten litt rørt av dette! Som Janne Tove sier,vemodig og fint!

  SvarSlett
 5. Sikke et fint bord! Og ja, det er lidt vemodigt, den afsked, den afslutning, men den er jo også begyndelsen til noget godt og positivt. Det bliver spændende at følge hendes tid i Polen. Du har nogle udfarende børn, Elisabeth, og det er skønt! De har haft et godt bagland og jeg er sikker på, at de ved det og påskønner det. Netop derfor er de så trygge ved at tage ud. De ved, at de altid kan komme hjem! :)

  Knus til dig

  SvarSlett
 6. Enig med Janne Tove jeg også....Det blir jo tomt i huset, men om litt er det litt godt også, stillheten og bare ha seg selv å ta hensyn til. Og det er jo en ting å være takknemlig og glad for at barna vil noe og gjør noe for å oppnå ønsket sitt.

  SvarSlett
 7. jeg synes de unge i dag er så flink å reise ut i verden å ta utdannelse.. lære noe.. bli noe.. håper hun får en fantastisk tid i Polen !

  ha en fin kveld : )

  SvarSlett
 8. Skjønner det blir tomt. Jeg har to kolleger vi må bytte på å trøste fordi deres 18-19 åringer har flytta hjemmefra for å studere.

  SvarSlett