søndag 28. august 2011

Hvordan

en god natts søvn kan gjøre underverker, er bare deilig. Klokka 7 i morres våknet jeg uthvilt, og merkbart lettere i kroppen. Hosten har fått hvile i natt,(selv uten Fernet Branka, Sylvia) Det kjennes som at basseluskene er i ferd med å slippe taket. Tusen takk for alle omsorgsfulle råd fra dere.

Kaffen er brygget, stearinlys tent og søndagen er laaang.Malingsarbeidet går framover, men er i tvil om nyansen i fargen er slik vi liker det. "Skandinavisk lys" virker litt for gul. Får se om vi bytter nyanse.

Ellers skal mor avlegges et besøk i dag. Jeg tar med kanelsnurrer, så får vi en kaffestund sammen. Har hun lyst tar vi en biltur eller med rullestolen hvis været tillater.

En løslig avtale har jeg også med min beste venninne. Joda, dette blir en god dag. Det kjenner jeg "på gikta".

9 kommentarer:

 1. Det lyder som en fin søndag, du har i vente. Og en god langsom start med zen og hygge! :) Dejligt at du er i bedring.

  Ha' en fin dag. Og ja, ovnbagte tomater er så lækkert. Sødmen og det syrlige i skøn samklang. Nam nam! :)

  SvarSlett
 2. Høres ut som forutsetningene for en god søndag er tilstede...For min del skal jeg fly fra Tromsø og sørover i dag og er hjemme i 18-tiden og skal ha to dager fri. Gleder meg...

  SvarSlett
 3. Ja, du er det ikke utrolig hva en god natts søvn hjelper ? Ågodt er det !

  Håper dere finner ut av fargen - god søndag ;)

  SvarSlett
 4. ahh.. høres ut som en deilig søndag : ) nyt den !

  SvarSlett
 5. Så godt å høre at du er blitt bedre, Elisabeth. Men så vet du da at Du kan ta en slurk av FB hvis det blir krise en gang!!!
  Det blir en koselig dag for deg, høres det ut som. Her går det mest i husarbeid, men i kveld skal jeg strikke i sofaen foran tv. Og bare kose meg!

  SvarSlett
 6. Det er dejligt at læse, at du har det bedre! Nu håber jeg, at du er helt frisk igen og har haft en hyggelig søndag med din mor og din veninde. Jeg har været til en klassekammerats jubilæum med sang, musik og lækker mad - det var så lunt, at vi kunne være ude :-)
  God søndag aften til dig!

  SvarSlett
 7. Deilig søndag du beskriver. Håper dagen ble fin!

  Våknet også uthvilt klokken 7. Det er som luksus å regne. Godt formen din er bedre :)

  SvarSlett
 8. Jeg har fri tirs og torsdager....... Ellers er jeg å se i butikken.
  Jeg har avtaler begge dagene, ellers kunne jeg jo bare tittet innom butikken, og hjulpet deg da. Sorry!

  SvarSlett